Slowfeeder

Opstartstilbud: 2498 DKK inkl. moms.
Volumen af topkeglen er 95 L.
Alt efter høtype, kan der være op til 30 kg.

Bestil nu

Slowfeederen er det første produkt fra Horsing Around Systems. Fra de indlende råskitser udføres i juni, 2017, til de første slowfeedere står klar i færdig form, er der brugt rigtig mange kræfter og ressourcer på at udvikle et produkt, som vi selv kan stå inde for, og som vi ved, vil bidrage positivt til hesteejers – og ikke mindst hestenes – hverdag.

Ideen med slowfeederen er i bund og grund ret simpel. Det er et redskab, der reducerer hestens ædehastighed, så din hest danner mere spyt og bliver aktiveret og underholdt længere tid på folden. Spytdannelse er essentielt for hestens fordøjelse og sundhed. Som de fleste hesteejere ved, så begynder en hestene at lave ballade, når de keder sig.

Ligeledes vil det lukkede miljø beskytte mod snavs, vind og vejr. Hestene vil ikke have mulighed for, at træde foder ned i jorden og slowfeederen kan flyttes, hvis det omkringliggende areal bliver lidt for mudret.

Horsing Around Slowfeeder er et produkt, som er designet til at holde i mange år! Der er lagt stor vægt på sikkerhed og funktionalitet, med fokus på hestevelfærd. Det er et produkt i dansk design, der er fremstillet i Danmark. For os er det meget vigtigt at skabe produkter, som vi kan stå inde for. Vi går ikke på kompromis med funktionalitet og kvalitet!

Bestil din Slowfeeder nu!