Om Horsing Around Systems

Erik Stougaard Andersen
Ejer og grundlægger af HAS

Jeg hedder Erik Stougaard Andersen og jeg er grundlægger af Horsing Around Systems. Jeg har en baggrund som maritim maskinmester. Jeg har arbejdet med heste siden jeg var 8 år gammel, da mine forældre købte deres første hest, Dufa. Heste fascinerede mig fra første minut på grund af deres vilje og styrke, og har derfor en helt speciel plads i mit hjerte. Når man vokser op med så tæt en relation med et andet levende væsen opbygger man nogle følelser, der knytter stærke bånd.

I takt med min relation til mine egne heste og min tekniske forståelse gennem min uddannelse som maskinmester, begyndte jeg at få øjnene op for nogle af de udfordringer der kunne være i forhold til hestens velfærd, og hvordan man kunne skabe sine egne produkter, der havde potentialet forbedre hestenes ve og vel.

Det første produkt jeg har kastet mig over er Slowfeederen, som jeg har lagt mange kræfter og overvejelser i. Der er brugt mange timer og ressourcer på udviklingen af slowfeederen, og jeg glæder mig over, at slowfeederen nu kan hjælpe til og forbedre hestens fordøjelse og spisevaner.

Jeg takker mange gange for din interesse for vores slowfeeder. Ambitionen er på sigt at gøre alle hesteejeres hverdag nemmere og bidrage til hestenes velfærd, trivsel og sikkerhed.

Vi er ivrige for at fortælle jer mere om vores vores produkt og hvad det kan gøre for jer! Kontakt os via formularen herunder og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.