Handelsbetingelser

Tilbage til forsiden

Databehandling
Horsing Around Systems (HAS) deler ikke oplysninger med tredjepart uden samtykke.

HAS gemmer disse oplysninger lige så længe, som der findes behov for dette (dog maks. i 6 måneder), i forhold til at gennemføre ordreren. Hvis tidsrammen på 6 måneder overstiges, vil der blive sendt en mail ud omkring samtykke til de aktuelle kunder.

Bestilling
Ved bestilling af en Horsing Around Slowfeeder, vil kunden modtage en bekræftelse via. mail. Når varen bliver bestilt hos producenten vil kunden få en bekræftelse via. mail.

Når leveringen af varen er gennemført, vil kundens oplysninger blive gemt i op til 6 måneder, for at kunne bekræfte kundens køb fremadrettet.

Betaling
Inden varen bestilles hos producenten, vil kunden modtage en faktura fra bestilling@horsingaroundsystems.dk til den angivet email adresse. Kunden har 2 uger til at betale fakturaen, ellers betragtes bestillingen som annulleret. Betalingsfrist vil fremgå på fakturaen.

Da der er tale om en forudbestilling, skal det bemærkes fra kundens side, at der kan gå op til 2 måneder i forhold til levering af varen, efter varen er bestilt hos producenten.

Hvis HAS ikke kan leverer varen indenfor aftalt tid, så vil kunden få refunderet varens fulde beløb.

Annullering af ordre
Hvis kunden annullerer en ordre, så slettes alle oplysninger, som HAS er i besiddelse af. Annulleringen skal ske via. mailen erik@horsingaroundsystems.dk. Mailen skal omfatte kundens navn, mail og telefon nr.

Kunden kan ikke annullere en ordre, hvis der allerede er foretaget en bestilling af varen hos producenten. Kunden vil få en mail, når varen er bestilt hos producenten.

Der kan henvises til kundens fortrydelsesret, ved modtagelse af varen. Ved brug af fortrydelsesretten, skal kunden kontakte HAS på erik@horsingaroundsystems.dk. Mailen skal omfatte kundens navn, mail og telefon nr.

Ved spørgsmål kontakt Horsing Around Systems på erik@horsingaroundsystems.dk.

Levering
Når ovenstående betingelser i forhold til betaling og bestilling er mødt, vil HAS afsende varen til kundens angivet adresse. Når varen er fremstillet ved producenten, vil HAS afsende varen indenfor 5-10 arbejdsdage.

Hvis kunden i mellemtiden skifter adresse, er det kundens ansvar at gøre opmærksom på dette. Dette kan gøres via mail til erik@horsingaroundsystems.dk.

HAS vil stå for levering af varen og vil ligeledes bære ansvaret for leveringen.

Kunden vil blive opkrævet en leverings gebyr i forbindelse med fakturering.